Blue Hors Care

  • Booth: B07:35

Description

Blue Hors i Danmark har i 25 år haft passion för dressyrsporten och inte minst avel som sin drivkraft. Allt Blue Hors gör bygger på hästvälfärd och etik, ursprunget i deras engagemang ligger i ambitionerna för dressyrsportens och avelns utveckling.
Blue Hors ligger i vackra Randböl i Danmark på hela 300 hektar och rymmer ett av Europas ledande och mest moderna center för avel och ridsport. Deras ryttare och hästar samt avkommor efter Blue Hors hingstar hämtar löpande medaljer i DM, EM, VM och OS, samt vid kåringar i in och utland.
Hos Blue Hors är hästen alltid i centrum och genom alla år har Blue Hors använt sin passion och gedigna kunskap om hästens välbefinnande, till att hitta de bästa producenter i värden att utveckla produkter tillsammans med, för sina egna hästar och även för andra. Resultatet är Blue Hors Care, en komplett serie av tillskott och vårdprodukter.
Passionen lever och kunskapen är gedigen. Trygghet för Blue Hors egna hästar och för våra. RS equestrian kan med glädje och stolthet meddela att vi nu är agenter för Blue Hors Care i Sverige, med all denna kunskap i ryggen glädjer vi oss enormt till att arbeta för att marknadsföra och sälja de allra bästa produkten för våra hästar.

Follow the exhibitor on

Products

Feed and bedding

Additional cost

Equestrian Equipment

Care of kit