Elin-Marie Art

  • Booth: B08:14

Description

Är född och uppvuxen i Göteborg, och delvis Onsalahalvön. För tillfället bor jag och min familj på Eriksberg. Min konst började skapas inom mig när jag var en liten tjej. Mycket tid tillbringades ensam ute i naturen med hästarna och alla år av träning inom området har skapat ett eget rum. Har i stort sett ridit hela livet och utbildat unghästar. Några av dem har kommit upp till svår klass i både dressyr och hoppning. Alla dessa fantastiskt fina hästar som jag haft hos mig, och som jag haft samarbete med, återkommer ofta på besök spirituellt. Jag målade mina första riktiga målningar 2009 och har sedan fortsatt i perioder under tiden jag arbetat som fastighetsmäklare.

Jag har till största del ridit på hemmaplan på heltid under många år. Arbetet med dressyrhästar är i sig ett skapande och på det sättet också konst, men har även lett till att jag förblivit anonym för den större publiken. Även inredning och arkitektur ligger mig varmt om hjärtat och jag har alltid älskat att skapa vackert. Jag vill att allt ska vara vackert…dukar jag till middag skall även det vara vackert…det som är runt omkring mig och mina kära blir helt enkelt vackert.

Har haft en längre tid av sämre hälsa och då har målandet blivit mitt sätt att vila. Jag har en dröm och önskan att dela med mig av min konst då jag har sett och upplevt mycket – både glädje och kärlek – när jag förstått hur min gåva berör alla underbara människor. Jag är intresserad av kinesisk stridskonst i form av Wing Chun Kung Fu och genom den har jag träffat min livscoach, som sedan 2017 blivit som min mentor. Marterial Art Wing Chun är för mig ett fantastiskt sätt att träna både insida och utsida. Ett redskap för Body and Soulcontrol.

Mina målningar har hittills sålts i både Danmark och Tyskland, förutom då naturligtvis även i Sverige. Senaste halvåret har jag sålt mellan 15 och 20 målningar, till största delen de som består av hästmotiv.

address details
Elin-Marie Art
Ostindiefararen 31
417 65 Göteborg
SVERIGE
telephone
0720697477