Swedish Warmblood

  • Booth: D02:01

Description

Swedish Warmblood – Horses Made in Sweden i samarbete med Hippson Market

Swedish Warmblood är internationellt konkurrenskraftiga i hoppning, dressyr, fälttävlan och sportkörning. Svenska varmblod i världsklass produceras av våra SWB-uppfödare runt om i landet. Uppfödningen av den svenska varmblodiga hästen har en lång tradition med en avelsfilosofi som bygger på naturlighet och hållbarhet. Detta tillsammans med ett starkt samarbete mellan avelsarbetet och sporten har inneburit att våra hästar gång efter annan visat fina resultat världen över. Framgång föder framgång.

Köp- och säljsajten Hippson Market sätter SWB-hästar i fokus och lyfter fram svenskfödda hästar lite extra. En knapptryckning gör att hästens annons kopplas ihop med BLUP.se och får SWB-loggan vid sitt namn. Som köpare finns möjligheten att filtrera sökfunktionen så att endast SWB syns. I montern guidar vi dig genom sajten och visar möjligheterna att båda köpa och sälja våra kommande SWB-superstars.

I anslutning till området finns ett skärm där du kan ta del av både av sportens SWB-stjärnor och annonser på blivande stjärnor i storformat!

address details
Swedish Warmblood
Box 2
247 29 Flyinge
SVERIGE
email
info@swb.org
telephone
+46 46 64650