Torstensons Hästtransportcenter AB

  • Booth: C03:22

Description

Torstensons – Sveriges Största Hästtransportcenter!

Här hittar du allt du behöver för att transportera din häst. Med 7 olika leverantörer av nya lastbilar och trailers i sortimentet och med minst 9 olika upplägg för finansiering av ditt fordon är vi övertygade om att du hittar det du letar efter!

Framförallt hittar du B-kortsbilarnas original, Theault, som sedan 1924 producerat transportbilar för hästar i absolut toppkvalitet. Gärna kopierad av andra tillverkare och använd av så många världsryttare (förutom Peder Fredricson och Patrik Kittel) så att det inte går att göra en lista. Theault är återigen först ut och lanserar nu en helt unik lösning där du inte behöver välja mellan stuteriinredning eller traditionell bröstbom.

Från Holländska trailertillverkaren Sirius levererar vi en absolut toppklassprodukt för dig som behöver hög kvalitet utan att det kostar för mycket.

Uthyrning via Renteo!
Besök oss också om du vill veta mer om uthyrningskonceptet Renteo där du kan både hyra och hyra ut din lastbil eller trailer. Ett unik möjlighet som du bara hittar hos Torstensons!

Products

Trailers and Vehicles

Trailers Horse trucks